Читајте нови број „Бајинобаштанских“

Нови број поново покренутих „Бајинобаштанских новина“ изашао је из штампе а у њему можете прочитати актуелне прилоге из јавног живота, занимљиве и информативне садржаје који су обележили мај. Пишемо о локалном животу у време ванредног стања и пандемије корона вируса, функционисању јавних установа, догађајима који су обележили недеље иза нас у привреди, култури, образовању, спорту и другим важним темама.

Нова серија „Бајинобаштанских новина“ почела је поново да излази, после вишегодишње паузе, овог пролећа у штампаном и електронском издању. Штампано издање можете купити код продаваца новина. Електронско издање овог броја можете бесплатно преузети на линку овде или кликом на слику новина. Електронско издање новина доступно је претплатницима на дан излажења а у архиви бројева се објављује два месеца касније и може се преузети.

На ширем подручју града вршимо бесплатну доставу „Бајинобаштаснких“ на кућну адресу по цени коштања код продаваца. Наручивање за овај вид доставе можете обавити слањем електронске поште или позивом на телефон Редакције број +381 64 849 75 72.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *